REKLAMA

Cuketový tatarák

Patríte medzi milovníkov tataráku? A skúšali ste už bezmäsitý tatarák? Len pár ingrediencií, skvelý opečený chlebík k tomu a perfektný cuketový tatarák je na svete.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 2 cuketa Pridané do
  • 3 cesnak Pridané do
  • 1 červená cibuľa Pridané do
  • 2 čl dijonská horčica Pridané do
  • 12 čl soľ Pridané do
  • 1 pl sójová omáčka Pridané do
  • 2 pl kečup Pridané do
  • 1 pl mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 pl mletá sladká paprika Pridané do
  • 1 čl pažítka Pridané do
REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

Cuketu nastrúhame na hrubom strúhadle, osolíme a necháme 10 minút postáť.

2. Krok

Cuketu scedíme a vyžmýkame, aby sme sa zbavili prebytočnej vody.

3. Krok

Na panvici rozohrejeme trochu oleja, na ktorom orestujeme najemno nakrájanú cibuľu.

4. Krok

Pridáme mletú sladkú papriku a minútku opražíme.

5. Krok

Do panvice dáme cuketu spolu s horčicou, kečupom a sójovou omáčkou a varíme za občasného miešania 7-8 minút.

6. Krok

Na záver pridáme prelisované strúčiky cesnaku, okoreníme a podľa chuti dosolíme a necháme ešte 2-3 minútky povariť.

7. Krok

Hotový cuketový tatarák podávame na opečenom celozrnnom chlebíku posypaný pažítkou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4714 receptov

Mäsité jedlá

2214 receptov

Večera

4424 receptov

Mascarpone

338 receptov

Lacné jedlá

1489 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Kuracie mäso

776 receptov

Dezert

3610 receptov