REKLAMA
Cuketový tatarák
Patríte medzi milovníkov tataráku? A skúšali ste už bezmäsitý tatarák? Len pár ingrediencií, skvelý opečený chlebík k tomu a perfektný cuketový tatarák je na svete.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 2 cuketa
- 3 cesnak
- 1 červená cibuľa
- 2 čl dijonská horčica
- 1⁄2 čl soľ
- 1 pl sójová omáčka
- 2 pl kečup
- 1 pl mleté čierne korenie
- 1 pl mletá sladká paprika
- 1 čl pažítka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Cuketu nastrúhame na hrubom strúhadle, osolíme a necháme 10 minút postáť.
2. Krok
Cuketu scedíme a vyžmýkame, aby sme sa zbavili prebytočnej vody.
3. Krok
Na panvici rozohrejeme trochu oleja, na ktorom orestujeme najemno nakrájanú cibuľu.
4. Krok
Pridáme mletú sladkú papriku a minútku opražíme.
5. Krok
Do panvice dáme cuketu spolu s horčicou, kečupom a sójovou omáčkou a varíme za občasného miešania 7-8 minút.
6. Krok
Na záver pridáme prelisované strúčiky cesnaku, okoreníme a podľa chuti dosolíme a necháme ešte 2-3 minútky povariť.
7. Krok
Hotový cuketový tatarák podávame na opečenom celozrnnom chlebíku posypaný pažítkou.