REKLAMA
Detoxikačný žihľavový sirup

Detoxikačný žihľavový sirup

Prírodný liek, ktorý aj dobre chutí. Znižuje hladinu cukru v krvi, má veľa vitamínu C je vhodný proti rakovine a zlepší aj kvalitu vlasov.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
10
  • 100 ks žihľava Pridané do
  • 2 ks citrón Pridané do
  • 50 g kyselina citrónová Pridané do
  • 1 kg cukor Pridané do
  • 3 l voda Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

40 min.
1. Krok

Natrháme si žihľavu, doležíte je, že musí byť trhaná max do začiatku polky mája, kým nezakvitne, trháme iba vrchné časti. Čím je mladšia, tým lepšie, má viac dobrých látok. Umyjeme ju, zalejeme vriacou vodou a necháme 24 hodín lúhovať.

Detoxikačný žihľavový sirup - krok prípravy 1
2. Krok

Výluh scedíme, pridáme cukor, citrónovú stavu a kyselinu citrónovú podľa chuti a pomaly privedieme do varu.

Detoxikačný žihľavový sirup - krok prípravy 1
3. Krok

Horúci sirup plníme do zaváraninových fliaš, otočíme vrchnákom nadol, necháme vychladnúť.

Detoxikačný žihľavový sirup - krok prípravy 1
4. Krok

Skladujeme na chladnom mieste, otvorený sirup v chladničke.

Detoxikačný žihľavový sirup - krok prípravy 1
REKLAMA

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

748 receptov

Obed

4876 receptov

Nátierky

332 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Mascarpone

342 receptov

Dezert

3774 receptov

Večera

4591 receptov

Torty

481 receptov

Veľkonočné

244 receptov
Recipe author image Mary_vari

Detoxikačný žihľavový sirup

Prírodný liek, ktorý aj dobre chutí. Znižuje hladinu cukru v krvi, má veľa vitamínu C je vhodný proti rakovine a zlepší aj kvalitu vlasov.

40
Minút
10
Počet porcií
Postup
1. Krok

Natrháme si žihľavu, doležíte je, že musí byť trhaná max do začiatku polky mája, kým nezakvitne, trháme iba vrchné časti. Čím je mladšia, tým lepšie, má viac dobrých látok. Umyjeme ju, zalejeme vriacou vodou a necháme 24 hodín lúhovať.

2. Krok

Výluh scedíme, pridáme cukor, citrónovú stavu a kyselinu citrónovú podľa chuti a pomaly privedieme do varu.

3. Krok

Horúci sirup plníme do zaváraninových fliaš, otočíme vrchnákom nadol, necháme vychladnúť.

4. Krok

Skladujeme na chladnom mieste, otvorený sirup v chladničke.

Ingrediencie
100 ks
žihľava
2 ks
citrón
50 g
kyselina citrónová
1 kg
cukor
3 l
voda