REKLAMA
Zdroj: Pixabay
Divinový kotlíkový guláš
Chutný guláš z diviny .
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 2 kg jelenie mäso
- 150 g bravčová masť
- 1⁄2 kg Cibuľa
- 2 bal gulášové korenie
- 2 čl mletej rasce
- 450 g paradajky v konzerve
- 2 kg zemiak
- 3 mletá paprika - sladká
- 1 hlávka cesnku
- soľ
- 2 čl sušený majorán
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
150 min.
1. Krok
V kotlíku si rozohrejeme masť. Pridáme nasekanú cibuľu a začneme pražiť pekne do hneda.
2. Krok
K cibuli pridáme mäso a opečeieme. Restujeme aby sa vydusila voda. Pridáme gulášové korenie, rascu a premiešame. Podlejeme vodou a dusíme.
3. Krok
Keď je mäso polomäkké pridáme nakrájanú papriku a paradajky. Očistené zemiaky nakrájané na kocky. Dusíme kým nie je zelenina a mäso mäkké. Prodíme soľ podľa chuti.
4. Krok
Keď je všetko hotové pridáme majoránku a prelisovaný cesnak. Podávame s chlebíkom.