REKLAMA
Domáca šunka
Môžeš použiť hocijaké mäso,,je výborná o moc lepšia ako z obchodu 🥰
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- 1.15 kg mäso
- 1 čl práškový cukor
- 1 polievková lyžica voda
- 25 g rýchlosoľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
600 min.
1. Krok
Mäso nakrájame na kocky a pridáme všetky ostatné suroviny.Kto chce môže pomlieť.
2. Krok
Premiešame veľmi poctivo ručne v miske.
3. Krok
Dáme do chladničky zakryté a necháme stáť 36 hodín .
4. Krok
Vyberieme von z chladničky a 1/2 hodiny dobre ručne premiešame .
5. Krok
Dáme do formy a varíme 2,5 hodiny pri teplote vody 80 stupňov,,pozor nie viac.
6. Krok
Najlepšie mäso je bravčové pleco ,morčacie prsia ,kuracie stehná,,už ako kto má rád.
7. Krok
Ale z každého mäsa je výborná.
8. Krok
Z formy vybrať až po vychladnutí.
9. Krok
Dobrú chuť!