Zdroj: Freepik
Domáci grilovaný hamburger Hot Dog
Tieto hamburgerové psy sú absolútne lahodné, zábavné na prípravu a obľúbené v mojej rodine, najmä na rodinných grilovacích párty.
Ingrediencie
- 1 lb mleté hovädzie mäso
- 4 žemle na párky v rožku
- 4 plátky syra
- Hlávkový šalát, paradajky a uhorky na posypanie
- soľ a korenie podľa chuti
- Kečup a horčica
- 1 Cibuľa (voliteľne)
- 4 plátky Slaniny (nepovinné)
Najnovšie letáky
Postup
Mleté hovädzie mäso najprv vytvarujte do 4 tvarov hot dogov. Dbajte na to, aby boli čo najhladšie a najrovnomernejšie, aby sa rovnomerne uvarili. Nezabudnite, že najlepší spôsob tvarovania hamburgerov je použitie vlhkých rúk, vďaka ktorým sa mäso nelepí.
Hamburgerové psy ochuťte soľou a korením. Tento krok je veľmi dôležitý. Nikdy nepodceňujte silu soli a korenia. Zvýraznia skutočnú chuť hovädzieho mäsa.
Voliteľný krok: Každú z nich oviňte plátkom slaniny. Pripevnite ho špáradlom. Slanina dodá slanine dymovú príchuť, ktorá doplní chuť hovädzieho mäsa.
Burger-dogs grilujte na strednom ohni približne 20 minút alebo kým nie sú úplne upečené. Jedna rada: neponáhľajte sa s pečením. Nechajte ich variť vlastným tempom, aby dosiahli maximálnu lahodnosť.
Počas prípravy pripravte žemle a do každej vložte plátok syra. Potom ich zľahka opečte na grile.
Po upečení vložte grilované hamburgery do pripravených žemlí. Na ne dajte požadované množstvo šalátu, paradajok, uhoriek, kečupu, horčice a cibule.
Podávajte ihneď.