REKLAMA
Fazuľové struky s bravčovým plieckom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g fazuľové lusky
- 350 g bravčové pliecko
- troška maslo
- 2 ks mrkva
- 1 strúčiky cesnaku
- 1 Cibuľa
- 2 pl paradajkový pretlak
- 1 kl sladká červená paprika
- soľ a korenie
- nasekaná petržlenová vňať
- 1 Kus zemiak
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Cibuľu nasekáme nadrobno a dáme do väčšieho hrnca. Pridáme maslo, podlejeme vodou a dusíme.
2. Krok
Po chvíli pridáme mrkvu narezanú na hrubšie krúžky, cesnak a taktiež mäso ktoré sme nakrájali na menšie kocky. Prilejeme ešte trochu vody a dusíme kým mäso nebude mäkké.
3. Krok
Keď je mäso uvarené, do hrnca vsypeme fazuľky, pridáme paradajkový pretlak a zalejeme vodou tak, aby bolo všetko prikryté. (ale aby jej nebolo priveľa)
4. Krok
Ochutíme soľou, čiernym korením ,červenou paprikou a necháje variť.
5. Krok
Hotové zahustíme nastrúhaným zemiakom a pridáme petržlenovú vňať.