:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/QqvElDE5O-nH_z--j9-P/cb923532993db4653ae49418b42b240a.png)
Hokkaido tekvicová polievka
Ingrediencie
- 1 hokkaido
- 1 kus mrkva
- 2 kus šalotky
- soľ a korenie
- bazalka
- olivový olej
- 2 strúčiky cesnak
Najnovšie letáky
Nutričné hodnoty a cena
Postup
Na olivovom oleji si opražíme dve menšie šalotky a cesnak. Pridáme nakrájanú hokkaido tekvicu. Hokkaido nešupíme, ale použijeme ho aj s kožou. Odstránime len stopku a jadierka. Časť jadierok si odložíme na bok. Mrkvu očistíme, nakrájame na kolieska a pridáme k tekvici.
Zeleninu zalejeme horúcou vodou (alebo vývarom) a dusíme do zmäknutia. Ochutíme soľou, korením a čerstvou bazalkou. Polievku zmixujeme ponorným mixérom a môžeme podávať.
Zdieľaj recept s ostatnými
Reels
NovéNajnovšie recepty
Najnovšie recepty
Reels
NovéObľúbené recepty
Top kategórie
Hokkaido tekvicová polievka
Na olivovom oleji si opražíme dve menšie šalotky a cesnak. Pridáme nakrájanú hokkaido tekvicu. Hokkaido nešupíme, ale použijeme ho aj s kožou. Odstránime len stopku a jadierka. Časť jadierok si odložíme na bok. Mrkvu očistíme, nakrájame na kolieska a pridáme k tekvici.
Zeleninu zalejeme horúcou vodou (alebo vývarom) a dusíme do zmäknutia. Ochutíme soľou, korením a čerstvou bazalkou. Polievku zmixujeme ponorným mixérom a môžeme podávať.
Ako sa ti tento recept podaril?