REKLAMA
Kačacia pečeň s jablkami
Jednoduchá príprava a pritom taká delikatesa aj pre náročných.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 ks kačacia pečeň
- 3 jablko
- soľ a korenie
- kačacia masť
- brusnice
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Jablká ošúpeme, zbavíme jadrovníka a nakrájame na tenké plátky. Na panvici s trochou kačacej masti ich opražíme do zlatista.
2. Krok
Kačaciu pečeň nakrájame tiež na plátky hrubé 1-2 cm. Na troche kačacej masti ich opečieme z každej strany. Osolíme a okoreníme ich až pri servírovaní.
3. Krok
Kačaciu pečeň podávame s opraženými jablkami posypanú zaváranými brusnicami. Ako príloha je výborná opražená bagetka. Dobrú chuť!