REKLAMA
Zdroj: TYNZA from Getty Images
Kapustová polievka s rajčinami a kelom
Táto chutná a bohatá polievka je ideálna pre studené zimné dni. Kombinácia kapusty, rajčín a kela vytvára vynikajúcu a výživnú jedlo.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kus veľká kapusta
- 400 g kel
- 400 g rajčiny
- 1 l voda
- 2 pl olivový olej
- 1 čl červená paprika
- 1 čl mletá čierne korenie
- 3 strúčky cesnak
- 2 kus Cibuľa
- 2 pl soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
V hrnci na strednom ohni rozohrejte olivový olej. Pridajte nakrájanú cibuľu a cesnak a opražte ich, kým nebudú jemne zlatisté.
2. Krok
Pridajte nakrájanú kapustu, kel a rajčiny. Opražte ich so soľou, červenou paprikou a korením.
3. Krok
Pridajte vodu a nechajte polievku pomaly variť.
4. Krok
Polievku podávajte teplú. Dobrú chuť.