REKLAMA
Zdroj: bernjuer from Getty Images
Knedlíková polievka
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Polievka:
- 500 g Hovädzie mäso
- soľ a korenie
- majoránka
- Zápražka
Knedle:
- 500 g Kuracia pečeň
- 50 g maslo
- 2 vajce
- strúhanka
- soľ a korenie
- majoránka
- cesnak
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Príprava polievky: mäso uvaríte v tlakovom hrnci.
2. Krok
Rozrežte ho na malé kúsky.
3. Krok
Pridajte do vývaru vodu, soľ, mäso a priveďte do varu.
4. Krok
Knedlíky: játra jemne pomeleme.
5. Krok
Do misky dajte strúhanku, mletú pečeň a ostatné prísady.
6. Krok
Všetko zmiešame a rukami tvoríme malé knedličky, ktoré vhádzame do vriacej polievky.
7. Krok
Polievku ochutíme zeleninou a nakoniec pridáme zápražku a majoránku.