REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/iMZEgBTJ9iO18odWzNRf/7111388dd7bd9b4da73cd38031103d.jpeg)
Šťavnaté obrátené rezne v lahodnej omáčke - recept
Mäkučké mäsko dusené v jednoduchej omáčke, ktoré fantasticky chutí. Nazývame ho tiež "Mäsko Mňam" - ide o šťavnaté obrátené rezne.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 6 ks bravčové rezne
- 2 vajcia
- strúhanka
- 100 g maslo
- 2 čl horčica
- 6 čl kečup
- 1⁄2 l voda
- soľ
- korenie
- vegeta
- olej
Odporúčané produkty

Podravka ochucovadlo

Podravka NATUR

Podravka kečup jemný

Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Bravčové rezne naklepeme, mierne osolíme a okoreníme a obalíme najprv v strúhanke a potom v rozšľahanom vajci.
2. Krok
Na panvici si rozpálime olej a obalené rezne prudko opečieme z oboch strán.
3. Krok
V hlbšej panvici si pripravíme nálev- zohrejeme vodu, maslo v kuse, kečup, horčicu a trochu vegety a opečené rezne doň preložíme.
4. Krok
Dusíme do mäkka, nemiešame, ale podľa potreby podlievame vodou.
5. Krok
Podávame s varenou ryžou.