REKLAMA
Kuracie ražniči v medovo-horčicovej marináde
Rýchly obed
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g kur prsia
- 1 zúbok cesnaku
- 3 kl horčica
- 1 pl olivový olej
- 1 pl Med
- 1 pl citrónová šťava
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
V miske si pripravíme marinádu z cesnaku, horčice, olivového oleja, medu a citrónovej šťavy.
2. Krok
Mäso umyjeme ,narežeme na dlhšie pásiky a dáme do pripravenej marinády. Premiešame, prikryjeme fóliou a necháme odstáť v chlade asi 1 hodinu.
3. Krok
Po odstátí napichujeme ( do vlny) a dáme piecť buď na plech s papierom, alebo na plech s mriežkou na grilovanie. Ja osobne ich radšej pečiem na plechu s mriežkou a to tak , že nalejem do plechu pohár vody, aby to, čo bude kvapkať z mäsa na plechu neprihorelo . Pečieme na 190 C asi 30 min.