REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/NNb0TQH0WwIJKqzmU_FQ/8d1c713eea3c4b71f0b9a5d9bb2940.jpeg)
Lososové fašírky
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
Suroviny
- 50 g filetu z lososa
- 1 lyžička olivového oleja
- 1 lyžička petržlenovej vňate alebo pažítky
- 1 lyžička strúhanej mozzarelly alebo iného syra
- 1⁄2 štrúčika cesnaku
- mletá rasca
- mleté čierne korenie
Krém
- 1 väčší zemiak
- 3 kolieska póru
- maslo ghee maslo
- podľa potreby mlieko
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
10 min.
1. Krok
Do mixéra si dáme surového nakrájaného lososa, pridáme pretlačený cesnak, ostatne suroviny a okorenime. Mixujeme pokiaľ sa nám nevytvorí hladká hmota. Z hmoty vytvarujeme placky, ktoré ukladáme na papier na pečenie. Placky postriekame olejom a vložíme do vopred vyhriatej rúry. Pečieme na 180/30 minút alebo podľa potreby do zlatista. Z daného množstva mi vyšli 3 fašírky.
2. Krok
Zemiak a pór uvaríme, dáme do mixéra. Pridáme maslo a mlieko a vyšľaháme hladký krém. Posypeme vňaťkou a podávame.
3. Krok
Dobrú chuť!