REKLAMA
Makový koláčik s hruškami
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- 70 g hladká múka
- 100 g špaldovej múky
- 20 g proteínu
- 100 g práškového cukru
- 50 g pomletého maku
- 130 ml minerálky
- 140 ml mandľového mlieka
- 85 ml oleja
- 1 kypriaci prášok
- 2 väčšie hrušky
- 100 g čokolády a pár kvapiek oleja
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Vo väčšej miske zmiešame sypké suroviny, a k nim pridáme za stáleho miešania mokré suroviny.
2. Krok
Všetko spolu spojíme v jedno cesto.
3. Krok
Na spodok formy si dáme papier na pečenie, a poukladáme naň nakrájané hrušky.
4. Krok
Tie zalejeme makovým cestom, a dáme piecť.
5. Krok
Po upečení koláčik vyberieme, chvíľku počkáme a následne ho preklopíme.
6. Krok
Po vychladnutí ho polejeme čokoládou a ozdobíme podľa seba
7. Krok
Pečieme približne 35-40 minút na 175st.
8. Krok
Ja som v polovici pecenia koláčik prikryla papierom na pečenie.
9. Krok
Čas je len orientačný , musíte si to odsledovať podľa seba.
10. Krok
Či je koláčik hotový zistíte pomocou špajdle.