REKLAMA
Morčacie soté s jogurtom
Morčacie mäso marinované v jogurte, prírodná omáčka s horčicou a dusená zelenina. Ako prílohu som zvolila ryžu.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g morčacieho mäsa
- 250 g mix zeleniny
- 3 Lyžice bieleho jogurtu
- 2 Lyžice horčice
- 300 ml vývaru
- 1⁄2 šalotky
- plátok masla
- grilovacie korenie
- soľ čierne korenie
- olivový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Mäso si nakrájame na kocky, pridáme jogurt a korenie. Dôkladne zamiešame a odložíme na 30 minút do chladničky.
2. Krok
Na oleji si speníme cibuľu, pridáme mäso chvíľu opekáme, ďalej pridáme zeleninu. Zalejeme vývarom a dusíme na miernom plameni.
3. Krok
Pridáme horčicu a podľa chuti korenie.
4. Krok
Odstavíme a pridáme plátok masla, necháme rozpustiť.
5. Krok
Podávame s ryžou.
6. Krok
Dobrú chuť!