REKLAMA
Obrátený jablkovo-hruškový koláč

Obrátený jablkovo-hruškový koláč

Jablká v koláči sú proste klasika. A opäť sa dá vymyslieť milíón receptov s nimi. Ja som tentokrát skúsila obrátený a jablká som doplnila aj hruškami.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
8

Suroviny

  • kokosový olej v spreji Pridané do
  • kokosový cukor Pridané do
  • 3 ks malé hrušky Pridané do
  • 1 ks veľké jablko Pridané do

Cesto

  • 100 g ovsené múky Pridané do
  • 100 g hladkej špaldovej múky Pridané do
  • 30 g vanilkového proteínu alebo múky Pridané do
  • 1 kus kypriaci prášok Pridané do
  • 40 g xylitol Pridané do
  • 12 čl kardamón Pridané do
  • 2 čajová lyžička škorica Pridané do
  • 3 vajce Pridané do
  • 100 ml mlieko Pridané do
  • 50 ml olej Pridané do
  • 1 ks hruška Pridané do
  • 1 ks jablko Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

35 min.
1. Krok

Formu s priemerom 22cm si z vonkajšej strany obalíme do alobalu, pre istotu, aby nič nevytieklo. Vnútro postriekame (alebo potrieme) kokosovým olejom a posypeme kokosovým cukrom. Jablko a hrušky nakrájame na plátky a naukladáme na dno formy.

2. Krok

Príprava cesta:

3. Krok

Bielka vyšľaháme do tuhého snehu. V miske zmiešame suché ingrediencie, pridáme žĺtka, olej, mlieko a rozmixovaná hrušku s jablkom. Nakoniec vmiešame bielky.

4. Krok

Cesto nalejeme na hrušky a jablká a pečieme pri teplote 170 stupňov približne 35 minút.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4717 receptov

Mäsité jedlá

2215 receptov

Večera

4427 receptov

Mascarpone

338 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Lacné jedlá

1491 receptov

Kuracie mäso

777 receptov

Dezert

3618 receptov