Zdroj: Freepik
Ovocný nealkoholický punč
Tento živý a osviežujúci nealkoholický punč Zesty Fruit Splash zaručene rozžiari každú udalosť!
Ingrediencie
- 2 litrov Citrónovo-limetkovej sódy
- 1 pohár Pomarančový džús (najlepšie čerstvo vylisovaný)
- 1 pohár Ananásový džús
- 1 pohár jablkový džús
- 1⁄2 pohár Citrónová šťava (odporúča sa čerstvo vylisovaná)
- 1 pohár Zmiešané bobuľovité ovocie (jahody, čučoriedky, maliny)
- Čerstvé lístky mäty na ozdobu
- Kocky ľadu
Najnovšie letáky
Postup
Najprv zhromaždite všetky prísady. Pred použitím rozmixovaných bobúľ ich dôkladne umyte. Ja osobne rada pridávam sezónne ovocie pre väčšiu čerstvosť.
Vo veľkej miske na punč zmiešajte pomarančovú, ananásovú a jablkovú šťavu. Pre sladký a pikantný nádych nezabudnite pridať čerstvo vylisovanú citrónovú šťavu. Použitie čerstvých citrusových plodov namiesto džúsov z fliaš skutočne zvýrazní celkovú chuť punču.
Pomaly prilievajte citrónovo-limetkovú sódu a zľahka miešajte zmes. Príliš rýchle miešanie môže spôsobiť, že sóda stratí svoju perlivosť.
Pridajte rozmixované bobuľové ovocie. Niektoré si môžete nechať na neskoršiu ozdobu. Ak máte radšej studený punč, pridajte teraz kocky ľadu. Nezabudnite, že kocky ľadu sa topia a môžu váš punč rozriediť, takže pridanie príliš veľkého množstva ľadu môže váš punč výrazne rozriediť. Možno budete chcieť použiť veľký blok ľadu alebo časť punču zamraziť v krúžku alebo na tácke a pridať ho namiesto toho.
Punč ozdobte lístkami čerstvej mäty, ktoré dodajú punču farbu a sviežosť.
Podávajte ihneď. V prípade potreby môžete punč na niekoľko hodín odložiť do chladničky.
Vychutnajte si ho zodpovedne na najbližšej párty alebo stretnutí. Nealkoholický punč Zesty fruit splash je skvelý pre všetkých, takže si ho nezabudnite pripraviť veľa!