REKLAMA
Zdroj: Pixabay: eatde
Pangasius na masle
Pangasius na masle je jednoduché a chutné jedlo, ktoré určite poteší každého milovníka rýb.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Ryba
- 4 ks pangasius
Marináda
- 2 strúčiky cesnak
- 1 Lyžice soľ
- 1 Lyžice mleté čierne korenie
- 50 ml olivový olej
- 2 Lyžice maslo
- 1 ks citrón
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Predhrejte rúru na 190°C. Ryby očistite a osušte.
2. Krok
Cesnak ošúpte a pretlačte. Pridajte soľ, korenie a olej a dobre premiešajte.
3. Krok
Ryby natrite potrite maslom, marinádou, polejte citrónovou šťavou a nechajte 15 minút odležať.
4. Krok
Ryby vložte do rúry a pečte 25 minút.