REKLAMA
Zdroj: pixabay
Ragú polievka s mäsom
Polievka na spôsob ragú s mäsom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 300 g teľacie mäso
- 150 g koreňová zelenina
- 4 ks listy kelu
- 20 g múka
- 30 g maslo
- 2 dl mlieko
- soľ
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Do veľkého hrnca si dáme studenú vodu, vložíme na menšie kúsky nakrájané teľacie mäso. Dáme variť na mierny plameň.
2. Krok
Po pol hodinke varenia pridáme očistenú a na kúsky nakrájanú koreňovú zeleninu. Pridáme kel. A varíme kým nie je mäso a zelenina mäkké.
3. Krok
Polievku zahustíme zásmažkou, ktorú sme si pripravili z masla múky a mlieka. Nalejeme do polievky a prevaríme 15 minút.
4. Krok
Polievku už len na záver podľa potreby dochutíme soľou.