REKLAMA
Restovaný ružičkový kel s omáčkou Carbonara
Pripravte si výborný restovaný ružičkový kel s omáčkou v štýle Carbonara.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 300 g ružičkový kel
- 200 ml kurací vývar
- 250 ml smotana na varenie
- 200 g parmezán
- 1 cesnak pretlačený
- 100 g slanina
- 100 g syr
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Ako prvý krok očistíme a nakrájame ružičkový kel. Odrežeme drevnaté konce.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Potom si nakrájame slaninu na kocky a povaríme ju aby pustila tuk.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Podusenú slaninu vyberieme na tanier a v tuku, ktorý ostal na panvici orestujeme nakrájaný ružičkový kel.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Podlejeme ho kuracím vývarom.
Zdroj: Youtube
5. Krok
Po chvíli prijeleme smotanu na varenie.
Zdroj: Youtube
6. Krok
Pridáme nastrúhaný parmezán, cesnak a syr na zahustenie omáčky.
Zdroj: Youtube
7. Krok
Na záver do omáčky zamiešame udusenú slaninu a servírovať môžeme s opečenými zemiakmi.
♥️ ♥️ ♥️ ♥️ Super mňam ?