REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/BqJZ3_h6bkM1vBxpTK85/2761914144e667882216e68f018900.jpg)
Restovaný ružičkový kel s omáčkou Carbonara
Pripravte si výborný restovaný ružičkový kel s omáčkou v štýle Carbonara.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 300 g ružičkový kel
- 200 ml kurací vývar
- 250 ml smotana na varenie
- 200 g parmezán
- 1 cesnak pretlačený
- 100 g slanina
- 100 g syr
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Ako prvý krok očistíme a nakrájame ružičkový kel. Odrežeme drevnaté konce.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/BqJZ3_h6bkM1vBxpTK85/a57e88c2e52b8d0ea8802f5cc24bb8.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Potom si nakrájame slaninu na kocky a povaríme ju aby pustila tuk.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/BqJZ3_h6bkM1vBxpTK85/25b11ef2c97bf5a0ecb9d77c2a880a.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Podusenú slaninu vyberieme na tanier a v tuku, ktorý ostal na panvici orestujeme nakrájaný ružičkový kel.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/BqJZ3_h6bkM1vBxpTK85/d023fea2ca64bc3b5ce43771426ad5.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Podlejeme ho kuracím vývarom.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/BqJZ3_h6bkM1vBxpTK85/47e8bdd0f06b5749759184f624e5c2.jpeg)
Zdroj: Youtube
5. Krok
Po chvíli prijeleme smotanu na varenie.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/BqJZ3_h6bkM1vBxpTK85/fd08bc9ee680998186fcecf346e003.jpeg)
Zdroj: Youtube
6. Krok
Pridáme nastrúhaný parmezán, cesnak a syr na zahustenie omáčky.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/BqJZ3_h6bkM1vBxpTK85/640bef48b36815779564bd4c486f08.jpeg)
Zdroj: Youtube
7. Krok
Na záver do omáčky zamiešame udusenú slaninu a servírovať môžeme s opečenými zemiakmi.
♥️ ♥️ ♥️ ♥️ Super mňam ?