REKLAMA
Ríbezľová bublanina
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
35
- 2 kus vajce
- 1 hrnček cukor
- 1 vanilkový cukor
- 1 hrnček mlieko
- hrnček olej
- 2 hrnčeky polohrubá špaldová múka
- kypriaci prášok
- ríbezle
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Vyšľaháme vajíčka s kryštálovým a vanilkovým cukrom. Postupne pridáme mlieko, olej, múku a prášok do pečiva a dobre premiešame.
2. Krok
Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech, na vrch rozložíme ríbezle.
3. Krok
Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180 stupňoch 25 minút.