REKLAMA

Smotanovo - ricottové rožteky s domácou nutellou

Jednoduchý recept plný domácej nutelly

REKLAMA
Ricotta: Jemný syr z Talianska si ťa získa na prvé ochutnanie

Recept nájdeš v tomto článku

Ricotta: Jemný syr z Talianska si ťa získa na prvé ochutnanie

Ingrediencie

porcií
10
  • 250 g špaldová hladká múka Pridané do
  • 125 g maslo Pridané do
  • Štipka štipka vanilkovej soli Pridané do
  • 100 ml kyslej smotany Pridané do
  • 100 ml ricotty Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

70 min.

Z uvedených ingrediencií si vypracujeme hladké cesto, je potrebné ho nechať 20-30 minút odležať v chladničke. Pripravené cesto si vyvaľkáme, vykrajujeme požadované tvary. U nás sú tieto “rožteky” obľúbené. Cesto je univerzálne, podľa fantázie ho môžeme plniť aj slaným aj sladkým. Naše sú plnené domácou nutellou. Naplnené uložíme na papier na pečenie. Pred upečením prelejeme javorovým sirupom, posypeme mandľami a pečieme. Piecť budeme 20-25/180. Pocukrujeme a hotovoooooo. Dobrú chuť. U nás by sa mohli jesť denne 🤤.

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

748 receptov

Obed

4876 receptov

Nátierky

332 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Mascarpone

342 receptov

Dezert

3775 receptov

Večera

4591 receptov

Veľkonočné

244 receptov

Pre diabetikov

633 receptov
Recipe author image Bakingmoments_withkids

Smotanovo - ricottové rožteky s domácou nutellou

Jednoduchý recept plný domácej nutelly

70
Minút
10
Počet porcií
Postup

Z uvedených ingrediencií si vypracujeme hladké cesto, je potrebné ho nechať 20-30 minút odležať v chladničke. Pripravené cesto si vyvaľkáme, vykrajujeme požadované tvary. U nás sú tieto “rožteky” obľúbené. Cesto je univerzálne, podľa fantázie ho môžeme plniť aj slaným aj sladkým. Naše sú plnené domácou nutellou. Naplnené uložíme na papier na pečenie. Pred upečením prelejeme javorovým sirupom, posypeme mandľami a pečieme. Piecť budeme 20-25/180. Pocukrujeme a hotovoooooo. Dobrú chuť. U nás by sa mohli jesť denne 🤤.

Ingrediencie
250 g
špaldová hladká múka
125 g
maslo
Štipka
štipka vanilkovej soli
100 ml
kyslej smotany
100 ml
ricotty