REKLAMA
Špargľa zo syrom a rybou
Zdravé, rýchle a chutné
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 400 g špargle
- 180 g údené tofu
- 100 g rajčiny
- 130 g syr nastrúhaný
- mrazené filé
- mleté korenie
- soľ
- korenie na ryby
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Na panvicu dáme mrazené filé posypeme soľou a korením na ryby.Dáme do vyhriatej rúry na 180 st.Neprikryť.
2. Krok
A spravíme si šparglu, konce odrežeme a špičky tiež ,tie si odložíme, zbytok jemne olúpeme.
3. Krok
Dáme špičky do horúcej osolenej vody variť na 2 minúty a zbytok na 3 minúty.Vyberieme z vody a uložíme k rybe na panvicu.
4. Krok
Na špargľu dáme postrúhaný tofu syr zmiešaný s rajčinami.
5. Krok
Dáme prikryté do rúry asi na 20minút.
6. Krok
Odkryjeme a posypeme nastrúhaným syrom eidam, mozzarella každý aký má rád.
7. Krok
Dáme zapiecť na pár minút.
8. Krok
Na ozdobu si spravíme volské oko s prepeličieho vajíčka.