REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ekwKNvFBygVOSLuQht6d/b44363b38cf80a4bc632341b352d40.jpeg)
Zdroj: crystaltmc from Getty Images
Šťavnaté bravčové rezne
Klasika v kuchyni - šťavnaté bravčové rezne obalené v strúhanke.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 kus bravčové rezne
- soľ a mleté čierne korenie
- 2 kus vajcia
- 11⁄2 šálky múka
- 11⁄2 šálky strúhanky
- olej na smaženie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Začnite tým, že si rezne očistíte a posypeme soľou a korením.
2. Krok
Obalíme ich najskôr v múke, potom vo vajci a nakoniec v strúhanke.
3. Krok
V panvici rozohrejeme olej a rezne pražte z každej strany niekoľko minút.
4. Krok
Po vypražení ich položte na papierovú utierku, aby odtiekol prebytočný tuk.