REKLAMA
Torta z kyslej smotany
Krémová a svieža torta z kyslej smotany s piškótami a ovocím.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 500 g kyslej smotany
- 1 šľahačka
- 100 g práškového cukru
- 1 balenie piškót
- 500 g ovocia (jahody, maliny, broskyne, hrušky atď.)
- 1 vanilka cukor
- 1 balenie želatíny
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
160 min.
1. Krok
Smotanu s cukrom a vanilkovým cukrom ušľaháme do tuha.
2. Krok
Ovocie podľa našej chuti rozmixujeme a pridáme k nemu želatinu pripravenú podľa návodu.
3. Krok
Pomaly prilejeme želatínovú zmes do kyslej smotany a opäť dobre premiešame.
4. Krok
Do tortovej formy (cca. 26 cm) rozložíme piškóty.
5. Krok
Na piškóty nanesieme polovicu smotanovej zmesi, a znova piškóty. Takto postup opakujeme, kým neminieme všetky suroviny.
6. Krok
Dáme do chladničky na 2hodiny, aby želatína stuhla.
7. Krok
Pred podávaním ozdobíme ovocím a šľahačkou podľa vlastného uváženia.