REKLAMA
Zdroj: JiriSebesta from Getty Images
Treska tmavá na masle
Táto jednoduchá receptúra je perfektným spôsobom, ako si vychutnať chutnú a zdravú tresku tmavú. Treska je opečená na masle dozlatova, čo jej dodáva bohatú a lahodnú chuť. Toto jedlo je ideálne na rýchly obvod alebo romantickú večeru.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 kúsky treska tmavá
- 2 platky maslo
- 1 Štipka soľ
- 1 Štipka čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Na panvici roztopíme maslo.
2. Krok
Tresku osolíme a okoreníme, následne ju na oboch stranách pečieme na panvici s maslom.
3. Krok
Pečieme približne 10 minút na každej strane, kým nie je treska zlatohnedá a úplne varená.
4. Krok
Podávame tresku teplú, môžeme ju doplniť citrónovou šťavou alebo zeleninovou prílohou podľa chuti.