REKLAMA

Zdroj: JiriSebesta from Getty Images

Treska tmavá na masle

Táto jednoduchá receptúra je perfektným spôsobom, ako si vychutnať chutnú a zdravú tresku tmavú. Treska je opečená na masle dozlatova, čo jej dodáva bohatú a lahodnú chuť. Toto jedlo je ideálne na rýchly obvod alebo romantickú večeru.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 4 kúsky treska tmavá Pridané do
  • 2 platky maslo Pridané do
  • 1 Štipka soľ Pridané do
  • 1 Štipka čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

Na panvici roztopíme maslo.

2. Krok

Tresku osolíme a okoreníme, následne ju na oboch stranách pečieme na panvici s maslom.

3. Krok

Pečieme približne 10 minút na každej strane, kým nie je treska zlatohnedá a úplne varená.

4. Krok

Podávame tresku teplú, môžeme ju doplniť citrónovou šťavou alebo zeleninovou prílohou podľa chuti.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

746 receptov

Obed

4875 receptov

Mäsité jedlá

2256 receptov

Nátierky

331 receptov

Večera

4589 receptov

Mascarpone

342 receptov

Torty

481 receptov

Kuracie mäso

787 receptov

Dezert

3772 receptov