REKLAMA
Zdroj: Facebook - Varenie je radosť.
Bravčová pečeň po sedliacky
Restovaná bravčová pečeň na cibuľke a ako príloha ryža.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 600 g bravčová pečienka
- 3 pl bravčová masť
- 3 ks strúčiky cesnaku
- 1 ks veľká cibuľa
- 1 pl mleté čierne korenie
- 1 pl mletá paprika - sladká
- soľ
- drvená rasca
- mletá kurkuma
- sušený majorán
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Bravčovú pečeň poriadne umyjeme a osušíme. V prípade potreby odstránime prebytočné blany. Potom ju nakrájame na kocky.
2. Krok
Cibuľu nakrájame na drobno a orestujeme na masti do sklovita. Potom pridáme papriku. Následne pridáme na panvicu nakrájanú bravčovú pečeň a restujeme. Ak chceme môžeme pridať korenie - OKREM soli a majoránu. Tie sa pridávajú až nakoniec.
3. Krok
Pečeň dusíme v prikrytom hrnci a keď pustí šťavu pridáme popučený cesnak.
4. Krok
Pred koncom dusenia pečeň osolíme a pridáme majorán.