REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/cbUWQ70tdMsJl10KbK5W/16edd921167c5d24b09f6600e9ad2e.png)
Zdroj: Pixabay : congerdesign
Vylepšenie červenej kapusty z pohára
Tento jednoduchý recept vám pomôže zlepšiť chuťový zážitok z červenej kapusty z pohára. S iba niekoľkými ďalšími ingredienciami sa červená kapusta stane jemným príložným jedlom, ktoré dokonale pasuje k opečenému mäsu alebo rybám.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 pohár červená kapusta
- 1 malé Cibuľa
- 1 PL cukor
- 100 ml červené víno
- 2 PL Balsamickej octu
- 1 Štipka soľ
- 1 Štipka čierne korenie
- 1 ČL maslo
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Cibuľu jemne nakrájajte a na panvici s maslom prepite, kým nie je sklovitá.
2. Krok
Pridať cukor a nechať skaramelizovať.
3. Krok
Pridajte červenú kapustu z pohára a zalejte červeným vínom a balzamovým octom.
4. Krok
Celé to nechajte asi 5 minút dusiť na strednom ohni.
5. Krok
Ochutíme soľou a korením a podávame.