REKLAMA
Kolienka s mäsom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 300 g kuracieho mäsa
- 3 Lyžice bieleho gréckeho jogurtu
- 2 strúčiky cesnaku
- 200 g paradajkový pretlak
- 120 ml smotany na šľahanie
- Hŕstka petržlenovej vňate
- plátok masla
- soľ
- čierne korenie
- a grilovacie korenie mletá červená paprika
- olivový olej
- vývar na podliatie
- príloha cestoviny
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
10 min.
1. Krok
Mäso si nakrájame na kocky, dáme do misky.
2. Krok
Pridáme jogurt, korenie a dôkladne zamiešame.
3. Krok
Vložíme na 30 minút do chladničky.
4. Krok
Na oleji si speníme cesnak, pridáme mäso a zamiešame.
5. Krok
Podlejeme vývarom a dusime asi 10 minút.
6. Krok
Pridáme pretlak, smotanu, vňatku a necháme prejsť varom.
7. Krok
Podľa chuti dokorenime a odstavíme.
8. Krok
Na vrch dáme plátok masla, zakryjeme a necháme rozpustiť.
9. Krok
Podávame s cestovinou.
10. Krok
Ak chcete trošku viac hustejšiu omáčku, pridajte menej vývaru na podliatie.
11. Krok
Dobrú chuť!😉