REKLAMA
Zdroj: Vedrana Sucic from Getty Images
Bravčové rezne v marináde
Chutné a šťavnaté bravčové rezne namočené v marináde. Perfektná voľba pre rodinný obed alebo večeru.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Bravčové rezne
- 4 kus bravčové rezne
Marináda
- 2 kus cesnak
- 1 čajová lyžička sušený rozmarín
- 1 čajová lyžička sušený tymián
- 2 PL sójová omáčka
- 2 PL olivový olej
- 1⁄2 čajová lyžička mleté čierne korenie
- 1⁄2 čajová lyžička soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Pripravte si mäso a marinádu.
2. Krok
Mäso naklepte, aby bolo tenšie. Na oboch stranách ho posoľte a okoreňte.
3. Krok
V miske zmiešajte pretlačený cesnak, rozmarín, tymián, sójovú omáčku a olivový olej.
4. Krok
Rezne položte do misky s marinádou a marinujte ich aspoň 3 hodiny v chladničke.
5. Krok
Po marinovaní rezne opečte na panvici z obidvoch strán do zlatista.
6. Krok
Podávajte s prílohou podľa chuti.