REKLAMA
Bravčové soté na hrášku
Recept na varené bravčové soté s hráškom a zemiakmi. Recept je ideálny pre 4 ľudí.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g bravčového mäsa
- 200 g mrazený hrášok
- 1 ks Cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 60 ml bieleho vína
- 200 ml smotany na varenie
- olej
- soľ a korenie
- mletá červená paprika
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
Mäso nakrájajte na menšie kúsky, osoľte a okoreňte ich podľa chuti.
2. Krok
Na panvici rozohrejte olej a pridajte na ňu mäso. Opečte ho zo všetkých strán do zlatista.
3. Krok
Cibuľu a cesnak nakrájajte nadrobno a pridajte k mäsu.
4. Krok
Následne zalejte mäsom bielym vínom a varte, kým sa nevyparí.
5. Krok
Potom pridajte hrášok a varíte všetko spolu ďalších 10 minút.
6. Krok
Na záver prilejte do omáčky smotanu a varte ju 5 minút, kým nezískate požadovanú konzistenciu.
7. Krok
Toto bravčové soté na hrášku podávajte so zemiakmi.