REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/QWuGWtA7wIZq9SxycpYC/61e08b007452d2977db3928ab0dd1d.jpeg)
Šalát s kuracím mäsom a medovo horčicovou zálievkou
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
Suroviny
- 4 hrste mladého špenátu
- 250 g jahôd
- 1 avokádo
- 2 kuracie prsia
- 100 g mäkkého kozieho syra
- olivový olej
- sójová omáčka
- čierne korenie
Dresing
- 100 ml olivový olej
- 1 pl Med
- 1 pl dijonská horčica
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Kuracie prsia očistíme od blán a naložíme do zmesi olivového oleja, sójovej omáčky, čierneho korenia a soli. Necháme odpočívať minimálne hodinu v chlade, najlepšie však cez noc.
2. Krok
Do taniera si pripravíme zmes baby špenátu, na drobno nakrájaných jahôd a kúskov mäkkého kozieho syra.
3. Krok
Na miernom ohni opečieme kuracie prsia, nakrájame a položíme na šalátovú zmes.
4. Krok
Avokádo očistíme, nakrájame na pásiky a položíme na šalát.
5. Krok
Dresing si pripravíme zmiešaním všetkých prísad. Pomery možete meniť podľa chute, prípadne pridajte pár kvapiek pomarančovej šťavy.