REKLAMA
Bravčový guláš s lečom
Recept na bravčový guláš s lečom, ktorého príprava síce zaberie viac času ale rozhodne to stojí za to.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g bravčového mäsa
- 1 ks Cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 ks papriky
- 2 ks paradajky
- 1 can leča
- 1 lyžička mletej červenej papriky
- 2 Lyžice oleja
- 500 ml vody
- soľ a korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu do zlatista. Pridáme k nej na drobno nakrájaný cesnak a dusíme ďalšie 2 minúty.
2. Krok
Pridáme na kocky nakrájané bravčové mäso a osmahneme ho zo všetkých strán do zlatista.
3. Krok
Bravčové mäso posypeme mletou červenou paprikou, soľ a korením. Všetko spolu riadne premiešame.
4. Krok
Nakoniec pridáme do gulášu nakrájané paradajky a papriku a podlejeme ho vodou. Všetko premiešame, pridáme lečo a dusíme prikryté asi hodinu do mäkka.
5. Krok
Hotový guláš podávame s pečivom alebo knedľou.