REKLAMA
Bravčový vývar
Silný domáci vývar z bravčových kostí
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 1⁄2 kg kosti z bravčového karé
- 21⁄2 l voda
- 3 ks mrkiev
- 2 ks petržlen
- 1 Cibuľa
- 2 strúčiky cesnak
- 1⁄2 ks koreň zeleru
- 7 ks ružičkový kel
- 2 stonky libečku
- 3 ks pimiento
- 7 ks čierne celé korenie
- 1⁄2 čl kmín celý
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Najskôr si očistíme mrkvu a prekrojíme na menšie kusy.
2. Krok
Očistíme a prekrojíme petržlen.
3. Krok
Zeler si tiež pokrájame na menšie časti.
4. Krok
Cibuľu zbavíme len vrchnej škaredej šupky. Ružičkový kel tiež ošúpeme od vrchných listov.
5. Krok
Do tlakové hrnca vložíme kosti, všetku zeleninu, libeček a koreniny vložíme do sitka, aby sme ich mohli ľahko vybrať. Prilejeme vodu, osolíme a hrniec uzavrieme. Varíme na vysokom tlaku asi 20minut.