REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Fchtt2wDrSSUiGS1ieKD/4ab89205e64ff1ac3ec8ee95c9602a.jpeg)
Bravčový vývar
Silný domáci vývar z bravčových kostí
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 1⁄2 kg kosti z bravčového karé
- 21⁄2 l voda
- 3 ks mrkiev
- 2 ks petržlen
- 1 Cibuľa
- 2 strúčiky cesnak
- 1⁄2 ks koreň zeleru
- 7 ks ružičkový kel
- 2 stonky libečku
- 3 ks pimiento
- 7 ks čierne celé korenie
- 1⁄2 čl kmín celý
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Najskôr si očistíme mrkvu a prekrojíme na menšie kusy.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Fchtt2wDrSSUiGS1ieKD/2fe0701f8c86e18c2c65c4c02f0a7e.jpeg)
2. Krok
Očistíme a prekrojíme petržlen.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Fchtt2wDrSSUiGS1ieKD/dc0cab84c65a7a958828733caa7b3d.jpeg)
3. Krok
Zeler si tiež pokrájame na menšie časti.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Fchtt2wDrSSUiGS1ieKD/58cc778ab7309b48d5cb4fc1c273a6.jpeg)
4. Krok
Cibuľu zbavíme len vrchnej škaredej šupky. Ružičkový kel tiež ošúpeme od vrchných listov.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Fchtt2wDrSSUiGS1ieKD/674d26b3bbe1ca3f5d4c11c15da5a1.jpeg)
5. Krok
Do tlakové hrnca vložíme kosti, všetku zeleninu, libeček a koreniny vložíme do sitka, aby sme ich mohli ľahko vybrať. Prilejeme vodu, osolíme a hrniec uzavrieme. Varíme na vysokom tlaku asi 20minut.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Fchtt2wDrSSUiGS1ieKD/ec54fba5b55a95ee3ee25a2b1d2e67.jpeg)