REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/uyNHdckjfvSLW2DW64KA/24d516398a7d982695bf6ff71b44d7.jpeg)
Zdroj: FB: Papkaníčko
Bryndzová natierka
Tradičná slovenská pochúťka, ideálna na raňajky alebo jednoduchý obed.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 200 g bryndza
- 50 g maslo
- 1 ks strúčik cesnaku
- 1 ks Cibuľa
- 1⁄2 kl mletá červená paprika
- rasca drvená
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
V mixéri zmiešame bryndzu s maslom, nadrobno nakrájaným cesnakom, cibuľou, paprikou a rascou.
2. Krok
Bryndzovú nátierku necháme v chladničke a môžeme podávať s pečivom.