REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/z0hD3RaCu4B7zDu2Jydw/6af87ef166a28aed90a2a644d2001d.jpeg)
Zdroj: FB: Homemade food
Černohorský Rezeň
Černohorský rezeň je populárne jedlo v mnohých slovenských reštauráciách. Je to vynikajúce jedlo, ktoré je zároveň jednoduché a výdatné.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kg bravčového mäsa
- 2 ks zemiaky
- 4 strúčiky cesnaku
- 3 ks vajcia
- 1 lyžička sušenej majoránky
- 3 Lyžice hladkej múky
- slnečnicový olej
- morská soľ
- čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Bravčové mäso nakrájame na plátky a pod fóliou naklepeme.
2. Krok
Osolíme a okoreníme podľa chuti.
3. Krok
V miske zmiešame na jemno nastrúhané zemiaky, cesnak, vajíčka, soľ, korenie, majoránku a hladkú múku.
4. Krok
Podľa potreby môžeme priliať vodu.
5. Krok
V panvici rozpálime olej a černohorské rezne postupne obalíme – najskôr v múke a potom v cestíčku. Vyprážame ich z obidvoch strán.