REKLAMA

Zdroj: FB: Homemade food

Černohorský Rezeň

Černohorský rezeň je populárne jedlo v mnohých slovenských reštauráciách. Je to vynikajúce jedlo, ktoré je zároveň jednoduché a výdatné.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kg bravčového mäsa Pridané do
  • 2 ks zemiaky Pridané do
  • 4 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 3 ks vajcia Pridané do
  • 1 lyžička sušenej majoránky Pridané do
  • 3 Lyžice hladkej múky Pridané do
  • slnečnicový olej Pridané do
  • morská soľ Pridané do
  • čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Bravčové mäso nakrájame na plátky a pod fóliou naklepeme.

2. Krok

Osolíme a okoreníme podľa chuti.

3. Krok

V miske zmiešame na jemno nastrúhané zemiaky, cesnak, vajíčka, soľ, korenie, majoránku a hladkú múku.

4. Krok

Podľa potreby môžeme priliať vodu.

5. Krok

V panvici rozpálime olej a černohorské rezne postupne obalíme – najskôr v múke a potom v cestíčku. Vyprážame ich z obidvoch strán.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4720 receptov

Mäsité jedlá

2216 receptov

Kuracie mäso

778 receptov

Večera

4432 receptov

Lacné jedlá

1492 receptov

Dezert

3618 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Mascarpone

338 receptov