REKLAMA

Zdroj: FB: Homemade food

Černohorský Rezeň

Černohorský rezeň je populárne jedlo v mnohých slovenských reštauráciách. Je to vynikajúce jedlo, ktoré je zároveň jednoduché a výdatné.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kg bravčového mäsa Pridané do
  • 2 ks zemiaky Pridané do
  • 4 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 3 ks vajcia Pridané do
  • 1 lyžička sušenej majoránky Pridané do
  • 3 Lyžice hladkej múky Pridané do
  • slnečnicový olej Pridané do
  • morská soľ Pridané do
  • čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Bravčové mäso nakrájame na plátky a pod fóliou naklepeme.

2. Krok

Osolíme a okoreníme podľa chuti.

3. Krok

V miske zmiešame na jemno nastrúhané zemiaky, cesnak, vajíčka, soľ, korenie, majoránku a hladkú múku.

4. Krok

Podľa potreby môžeme priliať vodu.

5. Krok

V panvici rozpálime olej a černohorské rezne postupne obalíme – najskôr v múke a potom v cestíčku. Vyprážame ich z obidvoch strán.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4892 receptov

Veľkonočné

246 receptov

Mäsité jedlá

2263 receptov

Dezert

3781 receptov

Mascarpone

343 receptov

Nátierky

335 receptov

Pečivo

753 receptov

Raňajky

1511 receptov