REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/l3FhMWsQtc28gcMhCIfg/563eb0aab8131c750173780a8bc471.jpeg)
Obrátený rezeň
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 plátky bravčového karé
- 1 vajce strúhanka
- trochu mlieka
- soľ Na zálievku potrebujeme
- 150 ml voda
- 1 pl kečup
- 1 pl horčica
- trochu oleja
- soľ mleté čierne korenie
- na vrch
- cibuľa paradajky
- syr postrúhaný
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
70 min.
Bravčové karé si obalíme najskôr v strúhanke. Poriadne ju zatlačíme do mäsa a potom dáme do vyšľahaného vajca. Následne mäso z oboch strán krátko opečieme na troche oleja aby sa zatiahlo. Potom dáme mäso do zapekacej misy, chvíľu ho necháme vychladnúť a potom naň dáme na krúžky pokrájanú cibuľu a paradajky. Zálievku na mäso si pripravíme tak že zmiešame všetky ingrediencie dokopy. Potom ňou zalejeme mäso. Zakryla som a dala piecť na 200°C asi na 20 minút. Potom som to celé odkryla, posypala syrom a dopekala odokryté asi 15 minút.