REKLAMA
Cestovinový šalát s hráškom a fetou
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 3 hrnčeky cestoviny farfalle
- 2 hrnčeky mrazený hrášok
- petržlen
- čerstvá bazalka
- mleté čierne korenie
- stručik cesnak
- olivový olej
- soľ
- feta
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
25 min.
1. Krok
Cestovinu uvaríme podľa pokynov na obale. 3 minúty pred koncom varenia do hrnca s cestovinami pridáme mrazený hrášok. Uvarené cestoviny s hráškom scedíme a opláchneme pod studenou vodou. Necháme poriadne odtiecť.
2. Krok
Do väčšej servírovacej misy nasypeme cestovinu s hráškom. Rozdrobíme na ňu fetu a posypeme ju čerstvo namletým čiernym korením. Cestoviny ešte jemne pokropíme olivovým olejom a všetko zľahka premiešame. Na záver ich ozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou a lístkami bazalky. Ihneď servírujeme.