REKLAMA
Cestoviny s tuniakom a ajvarom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 1 konzerva tuniaka v olivovom oleji
- 2 polievková lyžica Ajvar jemný
- 7 cherry paradajka
- 2 hrste čierne olivy
- 1⁄2 plechovky fazuľky
- 1⁄2 čajová lyžička soľ
- štipka korenie
- 1 čajová lyžička oregano
- 1 handful petržlen
- 50 g parmezán
- 250 g bezvaječné cestoviny
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
Na olivovom oleji z tuniaka orestujeme nadrobno nakrájané cherry paradajky a olivy. Pridáme tuniaka, Ajvar a chvíľu restujeme. Ochutíme soľou, korením a pridáme Oregano. Na konci pridáme fazuľky a premiešame. Do vzniknutej omáčky pridáme uvarené cestoviny a všetko spolu premiešame. Vrch posypeme čerstvou petržlenovou vňaťou a posypeme parmezánom. Dobrú chuť!