REKLAMA
Zdroj: frederique wacquier from Getty Images
Cestoviny so sviečkovicou
Recept na chutné cestoviny s bravčovou panenkou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 200 g špagetové rezance
- 2 ks bravčové panenky
- 2 strúčiky Cesnak
- 1 ks šalotka
- 1 lyžica cmar
- 1 lyžica Olivové oleje
- 1 lyžica Olivové oleje
- soľ a korenie podľa chuti
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Cestoviny uvarte podľa pokynov na obale.
2. Krok
Sviečkovicu nakrájajte na tenké plátky a opečte na rozpálenom oleji s cesnakom a šalotkou. Nezabudnite sviečkovicu vyprážať na horúcom tuku, aby bola chrumkavá.
3. Krok
Keď sú filety takmer hotové, pridajte k nim cmar. To určite zvýrazní chuť mäsa.
4. Krok
Celé to dochuťte soľou a korením - nezabudnite to so soľou preháňať. Na začiatku je lepšie pridať menej a potom pridať soľ podľa chuti.
5. Krok
Cestoviny nechajte odkvapkať.