REKLAMA
Cestoviny v parmezánovej omáčke so sušenými paradajkami

Cestoviny v parmezánovej omáčke so sušenými paradajkami

Vynikajúca pasta

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
3

Suroviny

  • 500 g kuracie prsia Pridané do
  • 1 Hŕstka sušené paradajky Pridané do
  • soľ Pridané do
  • čierne korenie Pridané do
  • olej Pridané do

Omáčka

  • 1 pl maslo Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 pl hladká múka Pridané do
  • 1 šálka kuracieho vývaru Pridané do
  • 200 ml šľahačková smotana Pridané do
  • 100 g Strúhaný parmezán Pridané do
  • cesnakové korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
  • čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

25 min.
1. Krok

Mäso umyjeme a narežeme na hrubšie rezne. Osolíme, okoreníme a opečieme na panvici z oboch strán na troche oleja . Vyberieme z panvice na tanier a odložíme na stranu.

2. Krok

Omáčka: K výpeku pridáme 1 pl masla a necháme ho rozpustiť na miernom ohni. Dodáme pretlačený cesnak , chvíľu miešame a pridáme múku na zahustenie.

3. Krok

Primiešame vývar z bujónu, smotanu, nastrúhaný parmezán a cesnakové korenie a necháme prevrieť. Dodáme nakrájané sušené paradajky, osolíme , okoreníme a varíme ešte 1-2 minúty. Na záver do omáčky vrátime už hotové mäso ( nakrájané na pásiky) ,uvarené cestoviny a premiešame. Pred podávaním ešte posypeme strúhaným parmezánom.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4714 receptov

Mäsité jedlá

2214 receptov

Večera

4424 receptov

Mascarpone

338 receptov

Lacné jedlá

1489 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Kuracie mäso

776 receptov

Dezert

3610 receptov