REKLAMA
Granadír
Vráť sa do detstva s granadirom! Kombinácia zemiakov, cestovín a chutnej orestovanej cibuľky robia toto jednoduché jedlo výnimočným a zároveň klasikou kuchyne našich starých mám.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 6 zemiak
- 400 g fliačky
- 2 cibule
- 3 pl mletá paprika sladká
- soľ
- mleté čierne korenie
- olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Zemiaky ošúpeme, nakrájame a uvaríme v osolenej vode do mäkka.
2. Krok
V druhom hrnci uvaríme cestoviny al dente.
3. Krok
Na rozohriatej panvici s olejom orestujeme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a trochu opražíme. Množstvo oleja prispôsobíme podľa toho, aby granadír nebol suchý.
4. Krok
Na panvicu s cibuľou pridáme scedené kúsky zemiakov a chvíľu opražíme.
5. Krok
Na záver pridáme k zemiakom aj cestoviny a premiešame. Osolíme a okoreníme podľa chuti.