REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/gkxJg1InwBUPKIUj1W9g/1826f9fb65ece0f9c49df0273ba225.jpeg)
Čevabčiči pečené v rure
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kg Mleté mäso mix
- 1 ks veľká cibuľa
- 5 strúčikov cesnak
- Hŕstka mäta čerstvá
- Hŕstka čerstvý majorán
- 11⁄2 pl červená mletá paprika údená
- podľa chuti vegeta
- 1 čl čierne mleté korenie
- 1 vajce
- 2 pl múka
Odporúčané produkty

Podravka ochucovadlo

Podravka NATUR

Podravka kečup jemný

Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
Mleté mäso zmiešame so všetkými prísadami a vytvarujeme valčeky.
2. Krok
Poukladáme na vymastený plech a pečieme pri 200 st. na teplom vzduchu do zlata.
3. Krok
Hotové mäso podávame so zeleninou, zemiakmi a dipom. Dobrú chuť