REKLAMA
Cheesecake s bielou čokoládou a mangovým pyré
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 2 balenia Indiánok
- 100 g rozpusteného masla
- 2 balenia mascarpone
- 2 balenia biela čokoláda
- 100 g práškového cukru
- 3 pl hladká múka
- 3 ks vajíčok
- 1 balenie kyslej smotany
- Štipka vanilky
- 1 balenie mangové pyré
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Korpus: Rozdrvíme 2 balenia sušienok, zmiešame ich s rozpusteným maslom a vystelieme nimi dno formy na pečenie (na formu najprv umiestnime papier na pečenie). Necháme oddychovať.
2. Krok
Plnka: Postup je veľmi jednoduchý. Vymiešame mascarpone s bielou čokoládou (tú si najprv rozpustíme vo vodnom kúpeli), pridáme cukor, múku, kyslú smotanu, vanilku. Po jednom potom všľaháme vajíčka.
3. Krok
Zmes vylejeme na sušienkový korpus a vložíme do rúry predhriatej na 160 stupňov na 35 - 40 min. Môj tip na dokonalý cheesecake je ho vložiť vo forme do väčšieho plechu s troškou vody a tak ho piecť. Zabránime tak prasknutiu. :)
4. Krok
Hotový cheesecake necháme vychladnúť a necháme ho cez noc v chladničke. Keď je úplne studený, zalejeme ho mangovým pyré a dozdobíme ovocím.