REKLAMA
Chilli mušle s cesnakovou omáčkou
Jednoduché jedlo z morských plodov, ktoré si môžete pripraviť kedykoľvek, podávajte s petržlenovou vňaťou a chlebom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
5
- 500 g škeble
- 1 polievková lyžica olej
- 2 polievková lyžica maslo
- 1 Cibuľa
- 4 strúčiky cesnak
- 1⁄2 polievková lyžica chilli vločky
- 1 pohár Kurací vývar
- 1 pohár šľahačka
- 1 citrón
- 3⁄4 lyžička soľ
- 1 lyžička mleté čierne korenie
- 1⁄2 pohár Nasekaná petržlenová vňať
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
Na panvici rozohrejte olej a rozpustite maslo. Orestujte cibuľu nakrájanú na kocky, potom pridajte pretlačený cesnak, chilli vločky a kurací vývar a nechajte 5 minút dusiť. Potom pridajte smotanu na šľahanie, citrónovú kôru a šťavu, soľ a korenie. Po správnom spojení pridajte mušle. Nechajte variť, potom pridajte petržlenovú vňať a podávajte.
Zdroj: Youtube