REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/45ubO5ZGsMoeR1rZovU8/b58c4c72e652af88671d4ced9d0c5c.jpeg)
Chilli mušle s cesnakovou omáčkou
Jednoduché jedlo z morských plodov, ktoré si môžete pripraviť kedykoľvek, podávajte s petržlenovou vňaťou a chlebom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
5
- 500 g škeble
- 1 polievková lyžica olej
- 2 polievková lyžica maslo
- 1 Cibuľa
- 4 strúčiky cesnak
- 1⁄2 polievková lyžica chilli vločky
- 1 pohár Kurací vývar
- 1 pohár šľahačka
- 1 citrón
- 3⁄4 lyžička soľ
- 1 lyžička mleté čierne korenie
- 1⁄2 pohár Nasekaná petržlenová vňať
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
Na panvici rozohrejte olej a rozpustite maslo. Orestujte cibuľu nakrájanú na kocky, potom pridajte pretlačený cesnak, chilli vločky a kurací vývar a nechajte 5 minút dusiť. Potom pridajte smotanu na šľahanie, citrónovú kôru a šťavu, soľ a korenie. Po správnom spojení pridajte mušle. Nechajte variť, potom pridajte petržlenovú vňať a podávajte.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/45ubO5ZGsMoeR1rZovU8/a355b56d1c3b3eedf5af80d19406c3.jpeg)
Zdroj: Youtube