Zdroj: Radish from Getty Images
Chobotnica s klobásou
Chobotničky na pare - sú skvelým nápadom, ako spestriť jedlá podávané deťom. Navyše môžu byť vynikajúcou prírodnou atrakciou na narodeninovej oslave. Ide o rýchly a jednoduchý spôsob, ako urobiť obyčajné párky pre najmenších oveľa atraktívnejšími.
Ingrediencie
- 4 palice Krabie mäso voliteľné
- Plátky olív na oči nepovinné
Najnovšie letáky
Postup
Klobásy dôkladne umyte a osušte. Potom na spodnej časti každej klobásy urobte 8 rezov (4 na každej strane) - rez by mal byť dlhý približne 2/3 dĺžky klobásy.
Každú klobásu vložte do hrnca s vriacou vodou na približne 3-5 minút - počas varenia by sa mali "nohy" rozdeliť smerom nahor a vytvoriť tvar chobotnice.
Ak chcete chobotnici pridať oči, vykrojte z krabích tyčiniek alebo plátkov olív malé kruhy a vložte ich do vrchnej časti klobásy.
Hotovú chobotnicu môžete podávať samostatne alebo s obľúbenými prílohami, ako sú ryža, cestoviny alebo zemiaky.