REKLAMA
Zdroj: FB: Slovenské jedlá a iné...,,dobroty straých materí,,
Domáca treska v majonéze
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Treska
- 500 g filety z tresky
- 1 ks cibuľa veľká
- 2 ks mrkva
- 3 pl horčica
- 1 fľ majonéza
- 1 kelímok jogurt biely
- soľ
- korenie čierne mleté
- 2 pl ocot
Na nálev
- 1500 ml voda
- 150 ml ocot
- 4 ks listy bobkové
- 6 ks korenie čierne celé
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
600 min.
1. Krok
Začneme nálevom. do hrnca si dáme vodu, pridáme ocot, korenie a bobkový list. Povaríme asi 5 minút. do málevu pridáme ryby a varíme asi 15 minút.
2. Krok
Mrkvu si uvaríme a po vychladnutí si ju nastrúhame. Pridáme vychladnutú a vidličkou natrhanú rybu. Najemno nasekanú cibuľu.
3. Krok
Postupne pridávame všetky ostatné ingrediencie. Radšej vždy po troche a podľa potreby doplníme. Aby sme nemali tresku príliš kyslú.
4. Krok
Tresku treba nechať odležať do druhého dňa aby sa všetky chute dobre prepojili.