REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bJVOLYc2WLDktQI54Qos/990986da35ef2b3126916bd5982c274a.jpeg)
Domáce Tagliatelle s čerstvými hnedými šampiňónmi
Veľmi chutné, jemne pikantné hubové cestoviny s parmezánom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 250 g hnedé šampiňóny
- 2 jarná cibuľa
- 100 g parmezán
- 30 g kvalitného masla
- olivový olej
- feferónky šušené
- 1 strúčik cesnak
- soľ
- domáce cestoviny tagliatelle
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Nachystáme si ingrediencie.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bJVOLYc2WLDktQI54Qos/756d390df9ca7bef6b470a12482a2c01.jpeg)
2. Krok
Nakrájame si ingrediencie na drobno jarnú cibuľku, šampiňóny, cesnak.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bJVOLYc2WLDktQI54Qos/f3a22987e143fa215aa209c69c3f1ce8.jpeg)
3. Krok
Opečieme cibuľku, cesnak na oleji pridáme sušené feferónky a orestujeme aj šampiňóny.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bJVOLYc2WLDktQI54Qos/f43d3d674851d43a481c4c0408a2834c.jpeg)
4. Krok
Keď sú opečené podlejeme vodou z cestovín, ktoré varíme zároveň.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bJVOLYc2WLDktQI54Qos/ea393232662e4bda851d1fb885c94a5b.jpeg)
5. Krok
Cestoviny pridávame do prevarenej omáčky (môžeme pridať väčší kus masla). Cestoviny určite nepremývame. Jemne premiešame, omáčka sa napije cestovín. Môžeme osoliť. Napadlo mi ešte pridať nasekaná pažítku. Môže a nemusí byť...
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bJVOLYc2WLDktQI54Qos/5b1700e8014b4ef90f2f70e4694d9875.jpeg)
6. Krok
Naservírujeme polejeme ešte olivovým olejom a posypeme nastrúhaným parmezánom. Nech vám chutí.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bJVOLYc2WLDktQI54Qos/cc55e83d91aa0e0e50007445ca4ce48f.jpeg)