REKLAMA
Domáce Tagliatelle s čerstvými hnedými šampiňónmi
Veľmi chutné, jemne pikantné hubové cestoviny s parmezánom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 250 g hnedé šampiňóny
- 2 jarná cibuľa
- 100 g parmezán
- 30 g kvalitného masla
- olivový olej
- feferónky šušené
- 1 strúčik cesnak
- soľ
- domáce cestoviny tagliatelle
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Nachystáme si ingrediencie.
2. Krok
Nakrájame si ingrediencie na drobno jarnú cibuľku, šampiňóny, cesnak.
3. Krok
Opečieme cibuľku, cesnak na oleji pridáme sušené feferónky a orestujeme aj šampiňóny.
4. Krok
Keď sú opečené podlejeme vodou z cestovín, ktoré varíme zároveň.
5. Krok
Cestoviny pridávame do prevarenej omáčky (môžeme pridať väčší kus masla). Cestoviny určite nepremývame. Jemne premiešame, omáčka sa napije cestovín. Môžeme osoliť. Napadlo mi ešte pridať nasekaná pažítku. Môže a nemusí byť...
6. Krok
Naservírujeme polejeme ešte olivovým olejom a posypeme nastrúhaným parmezánom. Nech vám chutí.