REKLAMA

Zdroj: Szakaly from Getty Images

Grilované hokkaido

Recept na chutné grilované hokkaido, ktoré sa hodí ako príloha k hlavnému jedlu.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kus hokkaido tekvica Pridané do
  • 4 Lyžice olivového oleja Pridané do
  • 1 lyžička morská soľ Pridané do
  • 1 lyžička mletej čiernej papriky Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Najprv si pripravte hokkaido tekvicu. Nie je potrebné ju šúpať, iba odporúčam dobre ju umyť, keďže jej šupka je jedlá a pri grilovaní dodá tekvice zaujímavú chuť. Tekvicu rozkrojíme na polovicu, odstránime semienka a nakrájame na približne centimeter hrubé plátky.

2. Krok

Plátky hokkaido preložte do misky a pridajte olivový olej, soľ a papriku. Všetko dôkladne premiešajte, aby sa korenie rovnomerne rozdelilo.

3. Krok

Gril predhrejte na strednú teplotu. Tekvicu grilujeme približne 5-7 minút z každej strany.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

746 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

332 receptov

Mascarpone

342 receptov

Torty

481 receptov

Večera

4589 receptov

Dezert

3773 receptov

Kuracie mäso

788 receptov