REKLAMA
Halloweenska horúca čokoláda
Halloweenska noc môže byť mrazivá. Po koledovaní sa vráťte domov a zahrejte sa bielou horúcou čokoládou, zdobenou upírskou krvou. Lahodná, bohatá biela horúca čokoláda s množstvom šľahačky a jahodového sirupu.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 poháre Polotučnej smotany (alebo plnotučného mlieka)
- 1 polievková lyžica práškový cukor
- 1 čajová lyžička vanilková esencia
- 226 g biela čokoláda
- štipka soľ
- šľahačka
- Jahodový sirup
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
25 min.
1. Krok
V stredne veľkom hrnci zmiešajte polotučnú smotanu, cukor, vanilku, bielu čokoládu a soľ. Varte na miernom ohni, kým sa čokoláda nerozpustí, pričom dávajte pozor, aby nedosiahla bod varu.
2. Krok
Nalejte do šálok. Na vrch dajte šľahačku a polejte jahodovým sirupom.